Ann Torild Flaten vant Baann Open 2019.

Gratulere til Ann Torild Flaten med seieren i Baann Open 2019. Ann Toril skiret seg dermed sitt andre napp i Baann Open sin vandrepokal.

I flott vær og flotte baneforhold, men med noe utfordrende vind, kjempet de 48 deltagere om å oppnå best mulig score. Ann Torild oppnådde 37 poeng som var nok til seier. Med 35 poeng så greide Viggo Svalastog å sikre seg 2. plass. Stig Roaas oppnådde 34 poeng, og det hold til en 3. plass.

Her finner du hele resultatliste: BAANN OPEN 2019.

Årets utgave av Baann Open var litt spesiell, da Æresmedlem, Arne Baann fyller 90 år.

Bamble Golfklubb syntes i den anledning at Arne Baann har fortjent en gave fra klubben. Før turneringen startet overrakte vi gaven, en elektrisk tralle med bag, til jubilanten, slik at den var klar til bruk i turneringen.

Jubilanten fikk også en oppmerksomhet fra både Norsjø og Kragerø Golfklubb. Her vanket greenfee billetter med bil, og kaffe og vafler når han kom på besøk.

Vi gratulere så mye med den store dagen den 31. Mai.

IMG_5144 kopi
Takk til turneringes sponsor.

Her er noen bilder fra dagen.

Her er Arne Baann klar til ta i bruke den nye trallen.
Veldig fornøyd etter runden.
En glad jubilant og en glad vinner av Baann Open 2019
Vinner av Baann Open 2019 - Ann Torild Flaten