BAMBLE CUPEN 2021

Da nærmer det seg starten for Bamble Cupen 2021. På grunn av Covid-19 så er påmeldingsfristen flyttet til søndag 13. juni kl 17.00. Påmelding i GolfBox.
Bamble Cupen spilles som matchspill over 18 hull. Første runde i cupen skal være spilt ferdig innen 01. juli.

Trekning gjøres søndag 13.juni, rett etter at påmeldingsfristen er gått ut. Oppsettet offentliggjøres samme kveld.

Hver enkelt gjør avtale selv med motspiller, hvilken dag de ønsker å spille sin match.

Matchspill foregår slik at det først trekkes to og to som skal spille mot hverandre. Disse spiller da om hvert hull. Den som har færrest antall slag på hullet, vinner det. Når man har spilt 18 hull, så vil den som har vunnet flest hull, være vinner av matchen. Vinner av matchen går videre til neste runde. Slik fortsetter cupen helt til det kun er to spillere igjen. Disse to spiller da finalen.

Bamble cupen spilles som matchspill med ¾ spillehandicap over 18 hull. Max hcp er 36,0. Man leser av på omregningstabellen hvor mange slag man mottar med ¾ spillehandicap. Deretter er det differansen på tildelte slag mellom spillerne som er avgjørende for hvilke hull man har ekstra slag.

Dette beregnes på følgende måte:
Spiller A har 18 tildelte slag og spiller B har 15 tildelte slag. De 3 slagene som spiller A har flere tildelt, fordeles da på hullene med lavest indeks, slik at spiller A vil få ett slag mer enn spiller B på hull med indeks 1, 2 og 3. På de øvrige hullene har ingen av spillerne tildelte slag.

Dersom man må fortsette videre på hull 19 og videre for å avgjøre matchen, så benyttes samme antall tildelte slag som på de 18 første hullene.

Det spilles max 6 runder (avhengig av antall deltagere).

Runde 1 ferdig spilt innen 1. Juli
Runde 2 ferdig spilt innen 1. August
Runde 3 ferdig spilt innen 1. September
Kvartfinale ferdig spilt innen 19. September
Semifinale ferdig spilt innen 2. Oktober
Finalespill søndag 3. Oktober kl. 11.00

Vinneren av finalen får ett napp i vandrepokalen som er satt opp.