Bamble Golfklubb blir medarrangør til The Charity Festival på Stathelle.

Bamble Golfklubb har takket ja til å bli med å arrangere charity festivalen på Stathelle 27. juli.

Tanken er at dette skal bli et årlig arrangement og at inntektene fra festivalen skal gå til Bamble Golfklubb og andre idrettsklubber og frivillige organisasjoner i Bamble.

Oppstarten i fjor bar litt preg at dette var første gangen, men ble meget godt mottatt og ca. 1000 møtte opp og fikk oppleve en flott festival både på dagtid og utover kvelden. Bamble Golfklubb hadde 11 frivillige som var med på gjennomføringen av festivalen.

Oppstart kl. 12.00 med leker og familieunderholdning fram til kl. 18.00. Det blir utsalg fra diverse boder. Servering av mat og drikke.

Fra kl. 18.00 – 01.00 blir det musikk og dans med “någo attåt”.

Vi behøver 25 frivillige til å hjelpe til med vakthold, rydding, stå på stasjoner med leker for barna, stå i baren, selge hamburgere og pølser fra bod, bilettsalg etc. Vi planlegger et dagskift og et kveldskift.Dette blir moro.

Meld dere på i Proshopen snarest. Spørsmål kan rettes til Morten på tlf. 932 85 370.