Jevnt og spennende i Klubbmesterskapet 2019

Gratulere til Roar Kristiansen som Klubbmester 2019 Herrer og Senior i Bamble Golfklubb.

Etter en fantastisk runde på 69 slag første dagen, så ledet Dag Holmberg med 10 slag på de tre nærmeste konkurrentene.

På dag to så var det Roar Kristiansen, Torkel Flaten og Øyvind Nielsen som var de nærmeste, og gjorde alt de kunne for å hente inn forspranget som Dag Holmberg hadde fått etter første dagen.

Når alle var kommet inn, og alle slagene talt opp, så måtte Dag Holmberg og Roar Kristiansen ut et omspill.
Roar Kristiansen vant  omspillet med 4 slag, dermed tok han tittelen Klubbmester 2019 Herrer i Bamble Golfklubb.

Da de begge også stilte i klasse Senior, så var det Roar Kristiansen som også fikk tittelen som Klubbmester 2019 Senior

Topp 3 i klassen Herrer:
1. Roar Kristiansen, 156 slag
2. Dag Holmberg, 156 slag
3. Øyvind Nielsen, 163 slag

Klubbmester 2019 - Roar Kristiansen

I klassen «Senior» ble topp 3 slik:
1. Roar Kristiansen, 156 slag
2. Dag Holmberg 156, slag
3. Ann Toril Flaten, 159 slag

I klassen «Netto Score» ble dette topp 3:
1. Ann Torild Flaten, 135 Netto
2. Lasse Larsen, 136 Netto
3. Tom Hvarnes, 137 Netto

Ann Torild Flaten sikret seg dermed også ett napp i vandrepokalen for «Beste Nettoscore» i mesterskapet.

Alle resultatene fra mesterskapet finner du her:

Resultater Herrer

Resultater Senior