Klubbmesterskapet 2020

Gratulere til Ole Aarrestad som Klubbmester 2020 Herrer og Senior i Bamble Golfklubb.

Etter en solid runde på 73 slag første dagen, så ledet Ole Aarrestad med 2 slag på Øyvind Nielsen og med 6 slag til gode på Lennart Johannessen.

På dag to så var det Ole Aarrestad, Lennart Johannessen og Øyvind Nielsen som gikk ut i siste gruppe for å kjempe om tittelen.

Det var flotte spilleforhold det meste av dagen. Utover dagen økte vinden på litt, og gjorde spilleforholdene noe vanskeligere.

Når alle var kommet inn, og alle slagene talt opp, så hadde Ole Aarrestad greid både vinden og holde unna for de nærmeste utfordrende.

Ole Aarrestad tok dermed tittelen Klubbmester 2020 Herrer i Bamble Golfklubb.
Da Ole Aarrestad også spilte i klasse Senior, så fikk han også tittelen som Klubbmester 2020 Senior.

Topp 3 i klassen Herrer:
1. Ole Aarrestad, 162 slag
2. Torkel Flaten, 166 slag
3. Morten Clausen, 166 slag

Klubbmester 2020 – Ole Aarrestad

I klassen «Senior» ble topp 3 slik:
1. Ole Aarrestad, 162 slag
2. Torkel Flaten, 166 slag
3. Lennart Johannessen, 167 slag

I klassen «Netto Score» ble dette topp 3:
1. Lennart Johannessen, 135 Netto
2. Frank Herregården, 135 Netto
3. Torkel Flaten, 137 slag

Lennart Johannessen sikret seg også ett napp i vandrepokalen for «Beste Nettoscore» i mesterskapet.

Alle resultatene fra mesterskapet finner du her:

Resultater Herrer
Resultater Senior
Resultater Netto

Lennart Johannessen - Vinner av Netto klassen.
Ann Torild Flaten - Vinner av dameklassen.