KLUBBMESTERSKAPET 2020

Lørdag 22. og Søndag 23. august er det klart for årets viktigste turnering i Bamble, Klubbmesterskapet 2020.
Her kan alle spillere delta. Du kan velge om du vil delta kun i Netto score klassen (Par+5). Har du høyere handicap enn 36 spiller du klassen «Stableford poeng»

Før det kan kåres en Klubbmester i 2020 skal det skal spilles en runde på lørdag og en runde på søndag. Det skal spilles i 5 klasser, Herrer, Damer, Senior, Netto Score og Stableford poeng.

Etter to dager skal det kåres en klubbmester i klassene «Herrer», «Senior» og «Damer». Bamble Golfklubb sin Klubbmester «Herrer» vil være den spilleren som har den laveste bruttoscore sammenlagt etter to dager i klassene Herrer og Senior Herrer. Alle herrer som deltar i klassen «Senior», deltar også automatisk i klassen «Herrer».

Det spilles i 5 klasser:
Klasse 1 – Herrer, alder 13-49, Slagspill.
Klasse 2 – Senior Herrer, alder 50+, Slagspill.
Klasse 3 – Damer, alder 13-99, Slagspill.
Klasse 4 – Netto par +5, alle spillere i alle klasser, i tillegg kun de spillerne som kun ønsker å delta bare netto klassen.
Klasse 5 – HcP 36,1-54, Stableford poeng, for alle spillere med handicap 36 eller høyere.

Vandrepokal går til den spiller som har Beste Nettoscore, uavhengig av hvilken klasse du spiller i.

Turneringen spilles som slagspill over 36 hull.

Alle spillere som deltar i klassene 1-3 må «hulle ut».
Spillere som kun deltar i klassen Netto score, kan plukke opp ballen etter oppnådd maxscore (par+5) på hullet.
Spillere som kun deltar i Klasse 5 HcP 36,1-54 kan plukke opp ballen når det ikke er ikke lenger er mulig å oppnå poeng.

Turneringen inngår i ”Order of Merit” kategori 2.

Påmelding i Golfbox inne fredag 21. August kl. 18.00.