Trekning Bamble Cupen 2021

Trekningen er nå klar i Bamble Cupen 2021. I runde 1 er det 4 matcher som skal spilles. I runde 2 er det 12 matcher som er klare. De 4 siste matchene i runde 2 skal møte vinnerne fra runde 1.

Dato og klokkeslett som er sendt på SMS og e-post og som står i startlisten, kan man bare se bort fra. Du avtaler selv med din motspiller når dere skal spille matchen.
Matcher i runde 1 spilles innen 1. Juli.
Matcher i runde 2 skal være ferdigspilt innen 1. August.

Det er viktig at matchene i hver enkelte runde er ferdigspilt innen den dato som er satt opp.

RUNDE 1 Spilles fra 14. mai og frem til 1. juli
14Arne ØveråsvsVidar Hahn
15Helge TandevsOle Gunnar Berget
16Tom Arne BaannvsJørn Lunde

Bamble cupen spilles som matchspill med ¾ spillehandicap over 18 hull. Max hcp er 36,0.
Man leser av på omregningstabellen hvor mange slag man mottar med ¾ spillehandicap.
Deretter er det differansen på tildelte slag mellom spillerne som er avgjørende for hvilke hull man har ekstra slag. Dette beregnes på følgende måte:

Spiller A har 18 tildelte slag og spiller B har 15 tildelte slag. De 3 slagene som spiller A har flere tildelt, fordeles da på hullene med lavest indeks, slik at spiller A vil få ett slag mer enn spiller B på hull med indeks 1, 2 og 3. På de øvrige hullene har ingen av spillerne tildelte slag.

Må man fortsette videre på hull 19 og videre, så benyttes samme antall tildelte slag som på de 18 første hullene.

Lykke til !